Living Vision

Sibiu, Strada Mărăști 6

About Living Vision

Povestea Living Vision a început în…living. După o lungă așteptare a unui client care a întârziat să apară, 3 prieteni au mers spre casă, povestind în living despre cum fiecare s-a săturat să aștepte (un client, o oprtunitate, un moment bun). Am ajuns la concluzia că, punând împreună cunoștințele fiecăruia, putem face o echipă pe cinste în domeniul imobiliar.

Suntem tineri, iar libertatea și dorința de a face lucrurile bine ne-au pregătit să facem față celor mai exigente cerințe. Din 3 am devenit 21. De 7 ori mai entuziamați, de 7 ori mai buni, câteodată și de 7 ori mai nebuni. Cunoaștem piața imobiliară, tocmai de aceea atuul nostru este profesionalismul și experiența în domeniu.

De ce să ne alegi?

Pentru că suntem aici pentru tine! Știm că timpul e prețios, astfel că întâlnirile noastre o să fie eficiente, fie ele online ori tête à tête. Banii tăi îi considerăm o investiție, așa că dorim să îi folosești în cel mai bun mod posibil. Piața imobiliară trece peste barierele culturale, iar noi suntem liantul, suportul pentru ca experiența să fie una reușită.

Cumpărătorii noștri sunt bine calificați de către echipa de customer care, pentru ca proprietatea dvs. să fie vizualizată doar de cei cu adevărat interesați.

Language: English, German

No listing found.

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Comparaţie