Valeria Gergulov

Financial Broker Associate la Living Vision

  • Specialties: Credite Ipotecare, Program Noua Casa, Credite nevoi personale, Asigurari, Refinantari

About Valeria Gergulov

Să ai afacerea ta, o casă spațioasă sau să poți studia la o universitate de prestigiu, este visul multora, dar e nevoie de bani. Ce faci când nu-i ai, renunți la visul tău sau cauți o soluție?

Succesul se clădește cu pași mici, iar primul pas este o întâlnire cu brokerul tău financiar, care te va ajuta să faci cea mai avantajoasă alegere.

Eu sunt Valeria și activez în domeniul asigurărilor și al finanțelor de peste 10 ani, pentru că, la fel ca și tine, am crezut în forțele mele, am știut că pot mai mult și mi-am croit un drum în această “ arena a leilor”, în care banul înseamnă putere.

Chiar dacă lucrez cu cifre, sunt o foarte bună ascultatoare și prefer discuțiile clare și oneste, urmând ca fiecare informație să fie fructificată la potențial maxim. Știu cât poate fi de incomod să apelezi la un credit bancar, mai ales dacă toată viața ta ai fugit de bănci. Secretul este să privești relația ta cu banca ca pe o situație win-win, una din care toata lumea are de câștigat. Împreună vom analiza mai multe oferte bancare, iar, în final, tu vei lua cea mai bună decizie pe termen lung. Siguranța ta este mai presus de orice, iar unde situația o cere, cel mai bine este să închei o asigurare, fie de viață, casă, mașină sau pentru afacerea ta.

Îmi place să cred că un om precaut face cât doi.Îmi iubesc profesia, pentru că zi de zi, întâlnesc oameni cu aspirații și nevoi, iar dorința mea cea mai mare este să-i vad cum reușesc să-și realizeze visurile și să le proteje pe viitor. Tenacitatea, buna organizare și responsabilitatea mi-au adus o reputațiesolidă în domeniul meu, iar clienții multumiți sunt cea mai mare satisfacție a mea.

Abia aștept să punem banii în mișcare!

Filtrează după:

No listing found.

Compare listings

Comparaţie