Răzvan Bolboacă

Co-founder, CSO&CBDO Living Vision la Living Vision

About Răzvan Bolboacă

Liderul orientat către rezultate și excelență.

Răzvan conduce și implementează în teren strategiile pentru creșterea și dezvoltarea Living Vision.

Este mentorul care ghidează și motivează echipa de vânzări oferind direcție și suport în atingerea obiectivelor. Acesta este un profesionist care inspiră către excelență și susține dezvoltarea continuă a fiecărui membru al echipei.

Cu peste 15 ani de expertiză în vânzări și imobiliare, Răzvan a devenit un punct de referință în acest domeniu, apreciat la nivel local și național.

Pentru el imobiliarele sunt mai mult decât o profesie, sunt un stil de viață. De aceea, studiază continuu tactici de vânzări, negocieri, tendințe ale pieței imobiliare și implementează strategii pentru a reacționa optim la schimbările și provocările din industrie.

Răzvan este și un investitor pasionat. Constant caută și modelează oportunități imobiliare, atât pentru portofoliul propriu, cât și pentru membrii Clubului Living Vision pe care îi ghidează către profituri și randamente semnificative.  

Nu prea îl găsim la birou, ci pe teren sau în fața audienței împărtășind din experiența sa.

Răzvan se bazează pe relații autentice și de încredere, iar pentru el, Living Vision e mai mult decât un business, este o familie unde ne ajutăm și învățăm continuu unii de la alții și unii cu alții.

 

Filtrează după:

No listing found.

Compare listings

Comparaţie