7 motive pentru a-ți vinde locuința în Decembrie

Exista mitul că piața imobiliară încetinește în luna decembrie. Chiar dacă pare greu de crezut, sărbătorile sunt de fapt un moment excelent pentru a-ți vinde casa! Iată 7 motive:

1. Cumpărători serioși

Oamenii care doresc să cumpere o casă în timpul sărbătorilor sunt serioși în ceea ce privește găsirea unei noi locuințe și își doresc cu adevărat acest lucru. S-ar putea să fie mai puțini, dar sunt cu siguranță mai motivați.

2. Avantaj pentru a cumpăra în primăvară

Dacă intenționezi să îți cumperi o casă în primăvara anului 2021, faptul că vinzi acum îți dă posibilitatea unui avantaj considerabil pentru anul viitor și te face un cumpărător ideal (cu capital disponibil imediat). Un „cumpărător ideal” poate negocia foarte ușor în piața imobiliară, ajungând cu siguranță la un preț mai mic.

3. Decorul de sărbători

Decorul de sărbători îmbracă casa într-o haină superbă și evidențiază cele mai frumoase aspecte. Locuința ta, cu toate decorațiunile și aromele de brad și scorțișoară specifice Crăciunului, poate face ca potențialii cumpărători să se îndrăgostească pe loc. Crăciunul este cunoscut pentru legăturile emoționale cu acasă și cu ideea de locuință proprie.

4. Mai mult timp liber, mai multă disponibilitate

Primul instinct ți-ar spune că oamenii au mai puțin timp liber în perioada sărbătorilor, cu toată pregătirea și cumpărăturile specifice. Acest lucru nu este în totalitate adevărat. Cei mai mulți dinte noi avem un program mai redus și liber între și chiar de sărbători, ceea ce se traduce într-o disponibilitate mai mare din partea potențialilor cumpărători. În plus, o vizionare este un subiect de dezbatere ideal la reuniunile de familie.

5. Te muți în primăvară

Poți vinde acum și te muți după sărbători, chiar în primăvară. Perioada de predare a locuinței către potențialul proprietar se poate negocia ușor, sigur toată lumea are mai multă înțelegere acum.

6. Mai puțină competiție

De obicei, în perioada sărbătorilor de iarnă sunt puține locuințe disponibile pe piață, ceea ce înseamnă că există o concurență mai mică. Când începe noul an, oferta crește din nou. Mai multe locuințe înseamnă mai multă concurență, mai multe opțiuni.

7. Un nou început pentru toți

Luna ianuarie este considerată de mulți un nou început. Adesea oamenii încep joburi noi sau pur și simplu își doresc să înceapă anul într-un nou cămin. Acest lucru poate însemna că o locuința disponibilă pe piața imobiliară la sfârșitul anului le poate capta atenția și chiar facilita o tranzacție ușoară.

Ești pregăti să vinzi? Noi te putem ajuta!

Programează o evaluare gratuită a locuinței tale:

https://livingvision.ro/formular-evaluare-proprietate/

0743 119 460

www.livingvision.ro

Alătură-te discuției

Compare listings

Comparaţie