6 ciudățenii din domeniul imobiliar

  1. Când Turnul Eiffel a fost construit, arhitectul a inclus în plan și un apartament secret, pentru el însuși, în vârful turnului.

2. Mark Zuckerberg a cumpărat 4 case din vecinătatea proprietății sale din Palo Alto, după care le-a închiriat înapoi familiilor care locuiau acolo. Motivul? A vrut să evite scoaterea la vânzare a caselor cu reclama “ vecini cu Mark Zuckerberg “.

3. Apartamentul Monicăi Geller din serialul de succes – Friends  – este estimat la valoarea de 3.5 milioane de $.

4. „MS The World “ este cel mai mare iaht rezidențial privat de pe pământ. Are 165 de reședințe private și călătorește constant în jurul lumii.

5. În Japonia, majoritatea caselor se devalorizează repede și în aproximativ 38 de ani, jumătate din totalul caselor se demolează, ceea ce face să nu existe o piață pentru case vechi.

Pe cap de locuitor, există de aproape patru ori mai mulți arhitecți și de două ori mai mulți muncitori în construcții în Japonia decât Statele Unite.

6. În mai multe orașe importante, cum ar fi Londra, Toronto, New York și în alte părți ale lumii, există clădiri întregi cu scopul de a ascunde puțurile de aerisire, utilitățile, turnurile de telefonie mobilă, căile ferate și, pur și simplu, pentru a oferi „ iluzia ocupării spațiului.”

Alătură-te discuției

Compare listings

Comparaţie