De ce sa alegi decoratiuni rotunde pentru perete?

Spatiul – sa recunoastem, mereu o sa fie o provocare. Majoritatea a crescut in apartamente inghesuite, asa ca avem oroare de spatii mici pentru ca ne-am promis ca atunci cand vom creste mari ne vom lua super case, super piscine.


Ok. Pana crestem, sa vedem cum putem utiliza un spatiu mic, astfel incat sa nu avem senzatia de claustrofobie, atunci cand trebuie sa ne inghesuim lucrurile, si in schimb, sa facem sa ne simtim in armonie cu elementele din jur, sa fie un loc confortabil si foarte Zen.


Vestea buna este ca in orice zi te poti simti ca intr-un retreat.
Alegerile constiente sunt cele care dicteaza fluiditatea unui spatiu armonios. Dupa ce am ales mobilierul, culoarea peretilor, a tapetului, podeaua, raman peretii. Ii lasam goi, ii umplem cu tablouri sau rafturi.


De ce sa alegi forma rotunda pentru decoratiunile de pe pereti?


Forma rotunda, cercul este perfectiunea. Relaxeaza privirea, intriga si iti da impresia unei continuitati. Deschide spatiul, da impresia unui geam, a unui portal, o continuitate catre alte zone. Decoratiunile rotunde imblanzesc un spatiu dar in acelasi timp iti trezeste imaginatia.

Iti propunem mai jos 4 variante pentru decoratiuni rotunde:


1 – simplu si sofisticat


2 – boho chic, stilul degajat, fresh si foarte aproape de conexiunea omului cu natura


3 – vanity glam- sau oglinzile care se joaca cu spatiul, il mareste si il lumineaza, creand o nota de confort si buna dispozitie


4 – stilul retro mereu in culori tineresti, luxuriante si imbietoare

Tu ce stil preferi?

Daca te-ai hotarat la design dar nu gasesti o locuinta pe placul tau, incearca pe www.livingvision.ro

Alătură-te discuției

Compare listings

Comparaţie