6 case din filme și seriale pe care le poți vizita

Începe weekendul și ne-am gândit la două variante pentru tine: dacă ești plecat și te afli aproape de una din aceste locații, poți vizita case din filme celebre sau daca rămâi acasă, vizionarea unui film este întotdeauna o idee bună!

Vacanța (The Holiday)

Când personajul lui Kate Winslet vine din mica ei căsuță din Marea Britanie și își începe șederea la vila din L.A. al lui Cameron Diaz, a fost mai mult decat vizibil impresionata de luxoasa casă. Vila de 10.324 de metri pătrați a devenit o atracție turistică pentru fanii filmului romantic. Are o sală media în subsolul finisat, o piscină și spa, teren de paddle tenis și grădină de trandafiri.

Cum ar suna o vacanță în celebra casă?

Adresa: 1883 Orlando Rd., San Marino, California.

Vacanța (The Holiday)

Tăcerea mieilor  (Silence of the lambs)

Casa prezentată în thrillerul clasic din 1991 unde „Buffalo Bill” o urmărește pe Clarice Starling (Jodie Foster) este, de fapt, situată în Pennsylvania, în apropiere de Pittsburgh.

Și, în 2016, s-a vândut cu aproape 200.000 de dolari. Totuși, știți care e cea mai înspăimântătoare parte a acestei case?

Faptul ca are cinci dormitoare și doar o singură baie!

Adresa: 8 Circle St. Layton, Perryopolis, Pennsylvania

Tăcerea mieilor  (Silence of the lambs)

Downton Abbey

Atenție, fani Downton Abbey! Puteți vizita locația principală de filmare a show-ului și puteți vedea cu adevărat ce înseamnă să fii Lady Grantham.

Terenurile și anumite părți ale castelului sunt deschise publicului între 60-70 de zile pe an, deci asigurați-vă că vă planificați vizita în consecință.

Downton Abbey

Singur acasă (Home alone)

Acestă casă ne-a fascinat copilaria și fiecare copil din anii ’90, și-ar fi dorit să locuiască în spațioasa casă a lui Kevin McAllister.

Această scară, împreună cu restul casei prezentate în film, este situată pe o stradă liniștită, mărginită de copaci, în afara orașului Chicago. Deși nu puteți face un tur al interiorului (aș vrea să-mi imaginez că este încă acoperit cu tapet), puteți vedea exteriorul într-un tur.

Adresa: 671 Lincoln Ave, Winnetka, Chicago

Singur acasă (Home alone)

O stea se naște (A star is born)

Fanii cred că au găsit refugiul izolat al rockstar-ului lui Bradley Cooper și Lady Gaga și că aceasta ar putea fi, de fapt, o casă cu patru dormitoare și trei băi în Calabasas, zona rurală. În timp ce nimeni din distribuție sau echipaj nu a confirmat știrea, această casă arată identic cu cea prezentată în film. De la studioul de artă până la zona pentru grătar, ne putem da seama cu ușurință, de ce a fost listată pe piață cu puțin peste 2 milioane de dolari.

Adresa: 481 Cold Canyon Rd, Calabasas, California

O stea se naște (A star is born)

Mic dejun la Tiffany

Cu Audrey Hepburn în rolul lui Holly Golightly, Mic dejun la Tiffany este cu adevărat unul dintre cele mai iconice filme din toate timpurile. Acest apartament ne-a învățat că este foarte important să ai un living mare pentru a organiza petreceri pline de farmec.

169 E 71st St, New York.

Mic dejun la Tiffany

Dacă nu ai chef de vizite, ci doar o casă a ta, găsește-o pe www.livingvision.ro.

surse foto: google.com.

Alătură-te discuției

Compare listings

Comparaţie