Gheorghe Sufana

Sales Associate

About Gheorghe Sufana

Motivația lui Ghita de a alege domeniul imobiliar a fost alimentată de curiozitatea de a învăța și de a evolua într-un sector nou și ofertant. El consideră că această carieră de consultant îi aduce împlinire deoarece prin interacțiunile sale poate ajuta pe cei din jur să ia decizii mai informate pentru ei înșiși. Este atras de investiții și de modul în care își poate ajuta clienții să-și multiplice veniturile.

A ales să facă parte din echipa Living Vision deoarece a fost impresionat de profesionalismul și corectitudinea echipei, care sunt dedicate satisfacerii nevoilor clienților. Deși în trecut a fost pasionat de alte domenii de activitate, precum cel agricol și zootehnic, Ghita se dedică acum în întregime sectorului imobiliar și clienților săi.

Pentru Ghita, cel mai important aspect în relația cu clientul este construirea unei relații bazate pe încredere și corectitudine.

În timpul liber, Ghita se bucură să facă plimbări în natură, fie în țară, fie în străinătate. De asemenea, atunci când are ocazia, îi place să urmărească filme, fotbal și uneori să joace jocuri pe calculator.

Filtrează după:

Compare listings

Comparaţie