De vânzare

Complex Turistic Brândușa

Oportunitate business. Locație excelentă

Oportunitate business

Situată într-un peisaj de vis, pe Valea Avrigului, Pensiunea Brândușa reprezintă o oportunitate excelentă de business.

Complexul se întinde pe o suprafață de 2 ha, iar alte 42 ha sunt deținute în chirie. Amplasată chiar la poalele Munților Făgăraș, pensiunea conferă un peisaj uimitor al vârfurilor Suru, Negoiu, Barcaciu.

Spații Cazare

Pentru cazare sunt 13 camere duble, 5 camere duble cu pat matrimonial și un apartament. Pensiunea pune la dispoziția turiștilor și 5 căbănuțe de lemn, fiecare de 31 mp, prevăzute cu o cameră dublă, o baie și terasă acoperită. În zona căsutelor de lemn există și un părculeț pentru copii cu: leagăne, tobogane, trambulină, tir cu arcul, darts, tenis de masă.

Numărul total de locuri de cazare este de 56.

Sală Evenimente

Construit în totalitate din bușteni, în 2017, acest spațiu le oferă clienților posibilitatea de a-și sărbatori petrecerea de logodnă, nuntă, botez sau petreceri corporate și teambuildinguri, într-un mediu autentic, ferit de zgomotul orașului.

Sala de evenimente poate fi folosită și ca sală de conferințe și are o capacitate de 350 locuri. Bucătăria este complet utilată din 2019.

Restaurant și Terasă Acoperită

Momentan, restaurantul funcționează doar pentru persoanele cazate, dar există varianta de restaurant a la carte sau catering. Terasa acoperită are o capacitate de 100 de locuri și este poziționată la intrarea în pensiune.

Zonă Piscină

Piscina este sezonieră, în scop de agrement, orientată spre munții Făgăraș.

Modelul piscinei este îngropat, ceea ce oferă un plus de confort și durabilitate. Piscina îngropata este mult mai stabilă și se integrează atât estetic cât și tehnic.Bazinul a fost construit în 2019 și are o capacitate de 350 mc de apă.

Are dimensiuni generoase pentru 400 de persoane, iar in jurul ei sunt dispuse șezlonguri care beneficiază de o priveliște superbă. Lângă piscină se află o terasă de 300 de locuri și un bar care oferă posibilitatea de a servi la piscină mâncare de tip fast-food. De asemenea, locul este dotat cu dușuri și două grupuri sanitare. Este ideală și pentru evenimente în aer liber, precum cununii civile.

Zonă Rulote

O piesă de rezistență a acestui domeniu este parcul de rulote, cu atât mai mult, cu cât cererea pentru acest tip de turism a luat amploare în ultimii ani, în România.

Parcul de rulote se întinde pe o suprafață de 1 hectar. Există 18 parcele individuale pentru campare rulote/ autorulote, cu posibilitatea de racordare individuală la energie electrică și apă.

Campingul are zonă de grătar și terasă în aer liber, dotat cu grupuri sanitare și dușuri.

Turiștii beneficiază de acces la piscină, restaurant sau se pot relaxa în drumeții parcurse călare sau pe jos. Traseele mai scurte se fac între dealuri nu foarte înalte, până în satul Porumbacu.

Traseele de câteva ore, mai lungi, urcă pe munte,prin pădure, într-un peisaj sălbatic şi încântător.

Centru Ecvestru

Centru ecvestru are 42 de hectare și un grajd de cai de 60 de locuri.

Traseele propuse pentru drumeție sunt concepute ca trasee pentru echitație.

Cele 42 de hectare de teren sunt pretabile pentru cultivarea fructelor de pădure, întrucât solul are o aciditate de 4,7.

Ai în fața ta afacerea care îți deschide posibilități de mari câstiguri financiare dar și oportunitatea de a-ți dezvolta propria viziune. Investește și reinventează-te!

Suntem aici să te ajutăm!

Contactează-ne!

Prin completarea acestui formular sunt de acord cu Politica de confidentialitate

Compare listings

Comparaţie