Răzvan Dincă

Co-owner & CVO Living Vision

About Răzvan Dincă

Liderul care conectează spiritualul cu materialul.

În calitate de Chief Visionary Officer, Răzvan se dedică conturării și transmiterii viziunii Living Vision.

Acesta explorează și generează continuu idei și strategii noi pentru binele și evoluția organizației urmărind ca business-ul să-ți atingă adevăratul potențial.

Cu o preocupare profundă pentru membrii din organizație, Răzvan se asigură că Living Vision este un mediu propice dezvoltării lor care furnizează constant atât resursele, cât și suportul necesar pentru atingerea libertății și împlinirii profesionale și personale.

Prin călătoria sa marcată de experiențe și provocări și-a sculptat caracterul nobil și a fundamentat valori solide. Aceste trăsături îl definesc ca lider, fiind o prezență care transcendă și reușește să transmită nu doar viziune, ci și încredere.

Cu o experiență vastă în antreprenoriat, Răzvan a activat în domenii diverse de bunsiness, iar până la vârsta de 30 de ani a generat în comisione peste 1 milion de dolari, a  condus echipe internaționale de vânzări cu peste 70.000 de membrii, a inspirat și creat peste 1.000 de lideri de vânzări, generând rezultate semnificative și impact la nivel internațional.

Pe lângă realizările sale profesionale, Răzvan este cunoscut pentru implicarea sa în dezvoltarea personală și spirituală. Prin programul Life and Spiritual Camp, el ajută oamenii să se reconecteze cu sinele, să-și înțeleagă mai profund propriul suflet și trăirile pe care le experimentează.

Filtrează după:

No listing found.

Compare listings

Comparaţie