Ramona Porutiu

Sales Associate

About Ramona Porutiu

Ramona este o agentă imobiliară dedicată, iar alegerea ei pentru acest domeniu se bazează pe dorința sa de a prospera într-o industrie în care rezultatele sunt direct proporționale cu eforturile. Îi place faptul că imobiliarele îi oferă posibilitatea de a evolua atât profesional, cât și personal, iar fiecare zi reprezintă o oportunitate de a-și demonstra abilitățile și de a deveni din ce în ce mai bună în ceea ce face.

Cu toate acestea, pentru Ramona, cel mai important aspect îl reprezintă ajutorul pe care poate să-l ofere celorlați. Ea crede cu tărie că atât timp cât clienții ei sunt mulțumiți, ea însăși se simte împlinită.

La Living Vision, Ramona a găsit mai mult decât o echipă – a găsit o familie. Aici, știe că poate conta pe sprijinul colegilor săi în orice moment, în special atunci când întâmpină provocări sau dificultăți în procesul de vânzare sau cumpărare.

Atunci când nu este la birou sau în vizite la proprietăți, Ramona își petrece timpul practicând activități care îi aduc bucurie. Îi place să facă mișcare, să cânte și să danseze, manifestând astfel latura sa creativă.

Cu o agentă imobiliară dedicată și atentă la nevoile dumneavoastră, tranzacțiile o să fie mult mai ușor de realizat.

Filtrează după:

No listing found.

Compare listings

Comparaţie