Mihai Petian

Co-founder & CEO Living Vision la Living Vision

About Mihai Petian

Liderul strateg pe care ne putem baza oricând.

Cu un spirit antreprenorial înnăscut și o pasiune pentru lumea afacerilor, Mihai este responsabil pentru transmiterea și dezvoltarea continuă a viziunii Living Vision.

Mihai împărtășește principiile și valorile companiei, știe ce este Living Vision și ce nu o sa fie vreodată. Ia decizii cu claritate și se asigură că fiecare departament operează în armonie cu obiectivele și direcția strategică a organizației. Este un lider puternic și capabil să ghideze echipa prin schimbările și provocările pieței imobiliare.

A studiat business-ul încă din copilărie, iar la 19 ani și-a deschis prima afacere, acumulând peste 16 ani de activitate în diferite domenii. Cu o experiență vastă și un fundament solid în vânzări și marketing, Mihai traduce continuu nevoile clienților în idei inovatoare de business.

Din dorința de a ajuta oamenii, acesta a contribuit la conturarea unui model de business la care consultantul imobiliar se poate conecta și prelua cunoștințele și experiențele noastre, performând la cel mai înalt nivel.

Este mereu în preajma oamenilor, dezvoltând strategii și coordonând direcțiile de extindere ale companiei.

Mai mult decât atât, Mihai respiră și trăiește business, motiv pentru care își dedică timpul liber pentru a inspira tinerii antreprenori prin training-uri și workshop-uri, implicându-se activ în educarea viitorului mediu de afaceri.

Filtrează după:

No listing found.

Compare listings

Comparaţie