Denisa Stănilă

Co-founder & COO Living Vision la Living Vision

About Denisa Stănilă

Liderul care transformă viziunea în realitate.

Denisa este cea care coordonează departamentele și optimizează procesele, transformând viziunea într-o strategie care poate fi atinsă.

O caracterizează evoluția, iar fiecare pas pe care îl face este pentru a crea ceva nou, ceva mai bun care să contribuie la dezvoltarea business-ului și a ei ca femeie de afaceri. Denisa are un simt strategic foarte bine dezvoltat, înțelege business-ul ca întreg, dar și fiecare componentă care influențează direcția companiei.  

S-a implicat activ în comunitate încă de la vârsta de 15 ani, coordonând și creând proiecte în diverse organizații, iar la 20 de ani a fondat primul său business în sectorul educațional. În toți anii de activitate antreprenorială, a pus oamenii în centrul atenției sale, s-a definit ca lider și a urmărit să aducă un impact pozitiv în mediul de afaceri din România.

Denisa este apreciată de membrii din organizație pentru capacitatea sa de a nu renunța, abilitatea de a materializa potențialul și a găsi întotdeauna soluții la provocările care apar. Este ghidată de excelență, explorează continuu oportunitățile și conduce proiectele Living Vision la un standard înalt de calitate și performanță.

Lider activ în comunitate, Denisa nu doar conduce afaceri, ci și creează medii propice pentru oameni, oferind contexte în care fiecare individ să-și descopere și dezvolte potențialul, aspirând mereu la cea mai bună versiune a sa.

 

Filtrează după:

No listing found.

Compare listings

Comparaţie