Denisa Stănilă

CO-FOUNDER & CSO at Living Vision

About Denisa Stănilă

Denisa vede tot timpul potentialul in oameni. Te acapareaza cu energia si puterea ei. Nu te lasa pana nu e sigura ca ai inteles ce ai de facut pentru a ajunge si mai bun.

Ii plac povestile pe care le spun imobilele, in special cele din zonele istorice.

E pasionata de constructii noi, in special de stilul modern si plin de confort pe care il aduc oamenilor. Adora design-ul interior/exterior si cum poti sa ii adaugi valoare unei proprietati sau mai bine spus…viata.

Este de parere ca imobiliarele sunt pline de provocari.. sunt o necesitate si in acelasi timp un vis pentru fiecare, iar ei ii place sa ajute oamenii sa isi implineasca visul.

A creat Living Vision din iubire pentru oameni. Vrea sa ii ajute pe cei din jur sa obtina mai mult de la viata. Intotdeauna sa ajungi sus impreuna e mai bine decat de unul singur. Living Vision are o viziune diferita pentru clienti cat si pentru colaboratori. Living Vision este despre si pentru oameni, sa luptam impreuna pentru acelasi scop.

Ii place sa studieze, sa citeasca, sa invete. Merge la evenimente de dezvoltare personala pentru ca e de parere ca invatarea este un proces continuu.

Sort by:

Compare listings

Compare