Andreea Barsan

Sales Associate

About Andreea Barsan

Motivația pentru implicarea în sectorul imobiliar a apărut datorită oportunităților de dezvoltare, atât din punct de vedere financiar, cât și profesional. Flexibilitatea programului de lucru îi permite să se adapteze nevoilor și dorințelor sale, generându-i satisfacție la nivel emoțional.

Alegerea de a se alătura echipei Living Vision se datorează faptului că agenția se află în topul preferințelor clienților, datorită seriozității și profesionalismului consultanților imobiliari, dar și procedurilor și valorilor ridicate ale companiei. Prin urmare, consideră că a fost o decizie mai mult decât potrivită să facă parte din această echipă.

În relația cu clienții, apreciază comunicarea clară și utilizarea aceluiași limbaj. Respectul în relația consultant-client reprezintă pentru ea un aspect important care contribuie la realizarea unei tranzacții imobiliare de succes.

În timpul liber, Andreea se ocupă cu realizarea de randări 3D fotorealiste, adică design interior. Această activitate presupune realizarea de proiecte de design 3D și implementarea acestora conform preferințelor clienților, inclusiv selectarea mobilierului și a finisajelor.

Alte plăceri includ savurarea unei cafele în liniștea dimineții.

Filtrează după:

No listing found.

Compare listings

Comparaţie