Adina Rabagel

Sales Associate

About Adina Rabagel

Adina este o persoană căreia îi place dinamismul. Pentru ea, această lume a imobiliarelor înseamnă mult mai mult decât simple tranzacții; ele îi oferă oportunitate de a se implica într-un spectru larg de activități, de la evaluarea atentă a proprietăților și negocierea contractelor până la dezvoltarea și implementarea strategiilor de marketing, precum și construirea relațiilor solide prin networking. Această diversitate face ca munca sa să fie variată, interesantă, dar și provocatoare.

Un aspect care a determinat-o pe Adina să vină alături de noi este valoarea pe care echipa Living Vision o acordă tinerilor talentați. Noi credem cu tărie în potențialul acestora și le oferim suportul necesar de know-how și sprijin în fiecare etapă a dezvoltării lor. Acest lucru creează un mediu în care Adina se simte în siguranță și în care își poate valorifica abilitățile.

Pentru Adina, construirea și menținerea încrederii clientului sunt prioritare. Abordarea sa se bazează pe comunicare deschisă, ascultare atentă, profesionalism și disponibilitate constantă. Ea înțelege că încrederea este piatra de temelie a oricărei tranzacții imobiliare de succes, iar aceste calități o caracterizează cel mai bine.

În timpul liber, Adina își urmează pasiunile, care includ digital marketing, fotografie, dans și sport. Aceste activități îi permit să se relaxeze și să-și încarce bateriile pentru a oferi întotdeauna servicii de top clienților noștri. Cu o profesionistă dedicată și pasionată precum Adina, suntem convinși că veți beneficia de cea mai bună experiență în domeniul imobiliar.

Filtrează după:

Compare listings

Comparaţie